Afslankmassage

Ontdek de Kracht van Afvallen met Afslankmassage!

Welkom bij mijn nieuwste behandeling: de Afslankmassage! Als vrouw begrijp ik als geen ander hoe vervelend cellulite  (in de volksmond cellulitis) kan zijn, en ik ben dan ook razend enthousiast over deze nieuwe aanpak. In tegenstelling tot shiatsu-massages, heeft deze techniek geen basis in de Chinese geneeskunde, maar biedt het wel veel interessante voordelen voor jouw figuur en welzijn!

De Afslankmassage met pakking is een stevige afvalmassage die gericht is op het verliezen van centimeters en het afvoeren van vocht en afvalstoffen. Hoewel het geen methode is om gewicht te verliezen, zul je zeker resultaten zien. Deze methode is een betaalbaar en veilig alternatief voor de liposuctie.

Dit zijn de voordelen die je kunt verwachten:

Je huid wordt egaler, mooier en strakker.
Je zult aanzienlijke centimeters verliezen (tot wel 4 cm per gemeten zone).
Afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor je je energieker voelt.

Hoe?

Je ondergaat in totaal 10 massages, 2 keer per week gedurende 5 weken.
Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt (2 liter per dag).
Houd ook rekening met je voeding, waarbij je onder andere suiker en alcohol vermijdt.
De behandeling richt zich gedurende 5 weken op ofwel de buikstreek of de benen/billen, waarbij je na de stevige bindweefselmassage kunt genieten van een ontspannende pakking met rustgevende muziek en een fijne olie in de diffuser.

De behandeling is inclusief een flesje van 100 ml body contour gel, zodat je ook thuis kunt smeren.

Na de kuur kun je het resultaat behouden door elke twee maanden voor 2 onderhoudsmassages terug te komen.
De Afslankmassage is specifiek ontworpen om cellulite aan te pakken, wat het een krachtige aanpak maakt voor een gladdere huid.

Let op:

De Afslankmassage is geen gewone ontspanningsmassage maar een behoorlijk pittige behandeling en kan soms als gevoelig worden ervaren. 

Er zijn (net zoals bij gewone massages) bepaalde contra-indicaties, zoals bijvoorbeeld koorts, bepaalde infectieziekten, extreme vermoeidheid en uitputting en besmettelijke huidaandoeningen. Daarom zal er voor de behandeling een anamnese worden afgenomen.

Daarnaast is het in zeldzame gevallen mogelijk dat je na de massage hoofdpijn voelt of misselijk wordt door de versnelde afvoer van de afvalstoffen.

Tarieven:

Afslankmassage kuur van 10 behandelingen in 5 weken: €450,00 (inclusief een flesje van 100 ml body contour gel voor thuisgebruik).
Losse behandeling voor onderhoud: €45,00.

Ben je klaar om stralend de zomer in te gaan? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met mij op om jouw Afslankmassagekuur te reserveren! Samen werken we aan jouw ideale figuur en een zelfverzekerd gevoel. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en bereik jouw afslankdoelen met deze professionele behandeling!

×

Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?