Ervaringen delen

Ervaringen van mensen met de massages van Shiatsu4balance

CONTACT

10 Responses to“Ervaringen delen

  1. Myra
    20 oktober 2020 at 13:32 #

    Vanmorgen heb ik een zeer prettige shiatsu behandeling gekregen van Sarolta. Het was echt heel fijn. na de behandeling voelde ik direct dat ik meer energie had.

  2. Patricia
    22 mei 2019 at 18:04 #

    Heel fijn, mee denkend en heeft heel erg veel geholpen. Fijn, klein en vertrouwd. Aanrader!

  3. Sandra
    31 januari 2018 at 17:17 #

    Middels een facebookactie heb ik een total body hotstone gewonnen bij Sarolta. Voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!! De massage was heerlijk en zeer ontspannend. Ik kom zeker terug!

  4. Rosan
    25 januari 2018 at 19:46 #

    Ik ben nu een aantal keer bij Sarolta geweest. Wat een heerlijke ervaring. voel me daarna ontspannen en ‘los’. Heb ook de Guasha ervaren, ook fijn.
    Sarolta heeft een luisterend oor en denkt met je mee.
    Zeker een aanrader, goed voor je lijf en je hoofd.

  5. Ingrid
    5 november 2017 at 19:51 #

    Ik ben nu een aantal keer bij Sarolta geweest en kom altijd weer met een voldaan gevoel bij haar vandaan. Ze verstaat haar vak tot in de puntjes. Ze is vriendelijk, kan goed luisteren en neemt de tijd. Echt een aanrader.

  6. Martine
    5 juni 2017 at 09:02 #

    Ik kan Sarolta aan iedereen aanbevelen! Ze werkt professioneel, met geduld, grote inzet en betrokkenheid. Ik voelde me enorm bij haar op mijn gemak.
    Ik had last van lage rugklachten, deze zijn sinds de shiatsu behandeling niet meer teruggekeerd! Sarolta luistert goed naar wat je klachten zijn, legt helder uit wat in je lichaam volgens de shiatsu theorie uit balans is geraakt, en welke behandeling ze in zal zetten. Ook volgt ze nauwkeurig wat het effect is van haar behandeling en geeft aanvullende tips. Gisteren heb ik haar gloednieuwe praktijk mogen bewonderen, deze is prachtig en maakt het aanbod af. Veel dank voor je uitstekende zorg, en succes met het vervolg van je praktijk. Martine

  7. Riet van veen
    2 februari 2017 at 21:33 #

    Fijne shiatsu behandelingen gehad door Sarolta.De behandelingen slaan goed aan. Ik keek er altijd naar uit. Sarolta heeft mij goed geholpen kan goed luisteren en is een fijne en goede shiatsutherapeute

  8. MW Houniet
    20 juni 2016 at 13:55 #

    Marijke en Diana

    Vandaag heeft marijke een uur lang lekker kunnen ontspannen ze vond het een heerlijke behandeling. Voor een persoon die heel moeilijk kan ontspannen heeft Sarolta heel goed kunnen invoelen op marijke die ook al niet op haar buik kan liggen, en het op haar masage stoel heel rustig aan gedaan, waardoor ze daar na op de tafel ook rustig op haar rug heeft kunnen liggen. En hier door heeft marijke van de heerlijke warme stenen genoten!! Dikke Duim voor Sarolta

  9. Annet
    25 mei 2016 at 13:06 #

    Vanmorgen een Total body hotstone massage gehad. Het was heerlijk en ontspannend. Een echte aanrader!

  10. Fred
    17 mei 2016 at 07:41 #

    Onverwacht kwam ik in aanraking met shiatsu en Sarolta. Ik zat persoonlijk op meerdere manieren vast en Sarolta heeft mijn energie weer laten stromen. Ik kan nu weer sporten zoals ik zou willen en in mijn hoofd is alles weer geordend. Shiatsu heeft dit met mij gedaan en Sarolta heeft mij erg geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Required)

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com