Ervaringen

Ik waardeer de feedback van mijn klanten enorm. Hieronder leest u de ervaringen van mensen die een behandeling bij mij hebben gehad. Bent u zelf een klant en wilt u uw ervaring delen? Laat dan een reactie achter, ik hoor graag wat u van mijn behandelingen vindt! Ook kunt u, uw feedback kwijt op Google. Ook dit zou ik erg waarderen.

 

Steven Kroon
Steven Kroon
11/03/2023
In eerste instantie was ik wat sceptisch, maar wat een verschil in mijn lijf. Niet meer 90 graden rechtop kunnen zitten met continue pijn in mijn rug. Nu na één keer voel ik het nog wel, maar het is nu beheersbaar. dinsdag ga ik graag weer. Zeker aan te raden.
E-Bikes Purmerend
E-Bikes Purmerend
01/04/2022
Superblij met de hulp van Sarolta. Mijn rugpijn was binnen en dag verdwenen 💪🏽
Michel Last
Michel Last
09/10/2021
Sarolta is een goede therapeute. Ze denkt goed met je mee en onderzoekt de klacht. De behandeling is een mooie mix tussen behandeling en ontspanning. Na de 2e behandeling merkte ik al duidelijk verschil. Ik raad haar zeker aan.
Marco Jochems
Marco Jochems
04/09/2020
Sarolta is een heel fijn mens, die geduldig naar je luistert en liefdevol met je meedenkt. Na een aantal acupunctuur behandelingen zijn diverse klachten vermindert of weg, waarbij ik ook enkele keren een heerlijke nek massage kreeg. Leuke gesprekken, heerlijk ontspannend, kortom een hele fijne ervaring, zeer zeker aan te raden. Bedankt Sarolta.
C Bakker
C Bakker
25/02/2020
Na 1e behandeling al vermindering van rugklachten. Aanrader.
Greet de Ron
Greet de Ron
27/11/2019
Via social deal bij sarolta terecht gekomen en gebleven. Ik slaap sinds jaren eindelijk weer door. De hoofdpijn is verdwenen en de spanning in mijn lichaam is weg. Echt een aanrader.
Familie van der Stroom
Familie van der Stroom
08/02/2019
Inmiddels zijn er uit onze familie al meerdere mensen bij Sarolta geweest met uiteenlopende klachten maar ook voor ontspanning. Ze is zeer vakkundig en zoekt graag naar oplossingen en denkt mee. Onze ervaring is dat wij na 1 behandeling al resultaat voelen. Erg fijn. Omdat ze meerdere technieken beheerst heeft ze voor alles een oplossing.
Chantal Nooij
Chantal Nooij
06/02/2019
Al een aantal weken onder behandeling middels acupunctuur. Veel baat bij en mijn klachten zijn minder!

10 reacties

  1. Begin 2022 na corona longcovid gekregen; al mijn systemen stonden ‘op tilt’ Niets kwam tot rust, mijn ogen en oren deden zoals wanneer je de hele dag op de kermis hebt gestaan. De hele nacht door en bij het opstaan niet anders. Bij de 1e x shiatsu leek het of met iedere aanraking een stukje van mijn lijf weer bij mijn brein terechtkwam, weer op de kaart gebracht werd, zo leek het.
    Na 2 maanden werd het drukke pulserende beeld van mijn ogen rustiger.
    En na een jaar verdween zelfs de herrie(suizen, piepen, sirenes) uit mijn oren. Bij grote drukte komt er soms wat van terug maar dan ga ik graag weer naar Sarolta.
    Ik denk dat het voor longcovid klachten een extra zetje in de goede richting geeft, ik blijf in ieder geval gaan!

  2. Middels een facebookactie heb ik een total body hotstone gewonnen bij Sarolta. Voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!! De massage was heerlijk en zeer ontspannend. Ik kom zeker terug!

  3. Ik ben nu een aantal keer bij Sarolta geweest. Wat een heerlijke ervaring. voel me daarna ontspannen en ‘los’. Heb ook de Guasha ervaren, ook fijn.
    Sarolta heeft een luisterend oor en denkt met je mee.
    Zeker een aanrader, goed voor je lijf en je hoofd.

  4. Ik ben nu een aantal keer bij Sarolta geweest en kom altijd weer met een voldaan gevoel bij haar vandaan. Ze verstaat haar vak tot in de puntjes. Ze is vriendelijk, kan goed luisteren en neemt de tijd. Echt een aanrader.

  5. Ik kan Sarolta aan iedereen aanbevelen! Ze werkt professioneel, met geduld, grote inzet en betrokkenheid. Ik voelde me enorm bij haar op mijn gemak.
    Ik had last van lage rugklachten, deze zijn sinds de shiatsu behandeling niet meer teruggekeerd! Sarolta luistert goed naar wat je klachten zijn, legt helder uit wat in je lichaam volgens de shiatsu theorie uit balans is geraakt, en welke behandeling ze in zal zetten. Ook volgt ze nauwkeurig wat het effect is van haar behandeling en geeft aanvullende tips. Gisteren heb ik haar gloednieuwe praktijk mogen bewonderen, deze is prachtig en maakt het aanbod af. Veel dank voor je uitstekende zorg, en succes met het vervolg van je praktijk. Martine

  6. Marijke en Diana

    Vandaag heeft marijke een uur lang lekker kunnen ontspannen ze vond het een heerlijke behandeling. Voor een persoon die heel moeilijk kan ontspannen heeft Sarolta heel goed kunnen invoelen op marijke die ook al niet op haar buik kan liggen, en het op haar masage stoel heel rustig aan gedaan, waardoor ze daar na op de tafel ook rustig op haar rug heeft kunnen liggen. En hier door heeft marijke van de heerlijke warme stenen genoten!! Dikke Duim voor Sarolta

  7. Onverwacht kwam ik in aanraking met shiatsu en Sarolta. Ik zat persoonlijk op meerdere manieren vast en Sarolta heeft mijn energie weer laten stromen. Ik kan nu weer sporten zoals ik zou willen en in mijn hoofd is alles weer geordend. Shiatsu heeft dit met mij gedaan en Sarolta heeft mij erg geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?