MIJN VERHAAL

Even voorstellen

Mijn naam is Sarolta Ettema-de Boer. Ik vind het fijn om met mensen om te gaan, iets voor een ander te kunnen betekenen en mensen te helpen.

In het verleden ben ik jarenlang in het notariaat werkzaam geweest. Omdat deze aspecten daar te weinig aan bod kwamen, heb ik ervoor gekozen om mij om te scholen.

Inmiddels ben ik natuurgeneeskundig therapeut. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten).

U kunt bij mij terecht voor Shiatsu massages (therapeutisch of puur voor de ontspanning) en verschillende aanvullende technieken zoals Japanse technieken (acupunctuur), Dorn, Guasha, Moxa, Cupping.

Tevens kunt u bij mij terecht voor Hotstone massages (puur voor de ontspanning).

Zelf kwam ik destijds in aanraking met Shiatsu vanwege pijn in mijn nek. Shiatsu bleek een geweldige manier om de pijn weg te krijgen. Daarnaast vond ik het zo’n heerlijke ontspannende ervaring, dat ik dacht: dit wil ik ook doen!

Opleidingen

2015: afgestudeerd bij Academie Qing-Bai in Amsterdam voor de drie-jarige opleiding tot shiatsu-therapeut;

2013: Guasha bij Mei Mei Yu in Utrecht;

2015: Hotstone bij Trudy Middelham in Utrecht.

2017: Westerse Medische Basiskennis bij de School voor de Homeopathie in Amersfoort;

2017: Dorn-therapie bij Mood Massage Opleidingen in Amersfoort;

2017: Bijscholing Shiatsu in beweging bij Academie Qing-Bai in Amersfoort;

2019: 10-daagse bijscholing genaamd: Japanse behandeltechnieken voor shiatsutherapeuten bij Academie Qing-Bai in Amersfoort;

2019: Basis cursus Dorn-therapie bij Idelette Eijgelaar in Ommen;

2019: 4-daagse bijscholing genaamd: Japanse behandeltechnieken voor shiatsutherapeuten deel 2 bij Academie Qing-Bai in Amersfoort.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com