WAT KUNT U VERWACHTEN

Wat kunt u verwachten

Bij de intake van een therapeutische Shiatsu massage begin ik met het stellen van een diagnose. Ik stel vragen, kijk naar de tong, voel de pols en voel de hara (buik).
Aan de hand daarvan stel ik een behandelplan op.
Regelmatig maak ik naast Shiatsu gebruik van een van de aanvullende technieken: Japanse technieken, Dorn, Moxa, Cupping of Guasha.
Voor thuis geef ik eventueel tips mee voor voeding en/of specifieke op de klacht gerichte oefeningen.

Shiatsu wordt door de kleding heen gegeven. Het is daarom belangrijk makkelijk zittende, niet knellende kleding te dragen, waarin u voldoende bewegingsvrijheid heeft. Denk bijvoorbeeld aan een joggingbroek of legging.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de klacht.

De eerste behandeling duurt inclusief intake ongeveer 1,5 uur.
De verdere behandelingen duren ongeveer 1 uur.

 

“Ik kan nu weer sporten zoals ik zou willen en in mijn hoofd is alles weer geordend.”

 

CONTACT

Behandeling bij u thuis

In overleg kan ik in de avonduren met mijn massagespullen bij u thuis komen, zodat u de deur niet uit hoeft. Op deze manier wordt een Shiatsu massage ook haalbaar voor degenen die niet goed ter been zijn, geen auto hebben of om een andere reden liever in een eigen, vertrouwde ruimte gemasseerd worden.

De toeslag hiervoor bedraagt € 10,00.

Woont u buiten een straal van 15 km van Ursem, dan betaalt u een brandstofvergoeding per kilometer en breng ik afhankelijk van de afstand een toeslag in rekening voor de reistijd.

Een Hotstonemassage bij u thuis is, in verband met de tijd die het duurt om de stenen op te warmen, helaas niet mogelijk.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com