Wat kunt u verwachten

Wat kunt u verwachten. Bij de intake van een therapeutische Shiatsu massage begin ik met het stellen van een diagnose. Ik stel vragen, kijk naar de tong, voel de pols en voel de hara (buik).Aan de hand daarvan stel ik een behandelplan op.
Regelmatig maak ik naast Shiatsu gebruik van een van de aanvullende technieken: Japanse technieken, Dorn, MoxaCupping of Guasha.
Voor thuis geef ik eventueel tips mee voor voeding en/of specifieke op de klacht gerichte oefeningen.

Shiatsu wordt door de kleding heen gegeven. Het is daarom belangrijk makkelijk zittende, niet knellende kleding te dragen, waarin u voldoende bewegingsvrijheid heeft. Denk bijvoorbeeld aan een joggingbroek of legging.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de klacht.

De eerste behandeling duurt ongeveer een uur en een kwartier.

De verdere behandelingen duren ongeveer 1 uur.

“Ik kan nu weer sporten zoals ik zou willen en in mijn hoofd is alles weer geordend.”

 

×

Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?