Nieuwsbrief November

nieuwsbrief, en maar liefst twee aanbiedingen: de hotstonemassage in december en de afslankmassage in januari.
Ursem, 20 November 2023
Lieve mensen,   Het is weer tijd voor de nieuwsbrief, en maar liefst twee aanbiedingen: de hotstonemassage in december en de afslankmassage in januari. Verder wil ik iets vertellen over een kruid wat mij zeer aanspreekt: de duivelsklauw, die goed ingezet kan worden bij pijn, onder andere bij reumatische klachten. Lees snel verder!
Boek nu nog de laatste massage(s) van het jaar Boek nu nog de laatste massage(s) van het jaar Wellicht kan je wel een behandeling gebruiken, heb je last van stress, pijn of andere ongemakken of vage klachten. En wie weet heb je nog wel recht op vergoeding bij de verzekering…hoe dan ook, mocht je nog een massage willen boeken dan ben je nu nog op tijd voor het maken van een afspraak, zodat je relaxt de feestdagen ingaat straks
Guashasteen-shiatsu4balance Tot eind van het jaar een mooie guashasteen van jade kado bij een kadobon Tot het eind van het jaar zit er als extraatje bij de kadobon een mooie jaden steen. Behalve therapeutische behandelingen, kun je met een jaden steen ook heel makkelijk jezelf preventief behandelen. Uiteraard zit er ook een beschrijving bij van de eenvoudige manier waarop je jezelf kunt behandelen met deze steen. Mocht je liever een rollertje met een heerlijk geurende essentiële olie van Young Living als geschenkje bij de kadobon willen geven, dan kan dat uiteraard ook. Geef dat dan aan bij je bestelling. Leuk voor Sinterklaas of voor kerst
Bestel nu jouw kadobon!
Decemberaanbieding: de Hotstonemassage Decemberaanbieding: de Hotstonemassage Jeey! Het is weer tijd voor een hotstoneaanbieding! Ik doe dit niet vaak maar weet dat veel mensen hier intens van genieten, dus grijp je kans! Geniet in de koude, donkere decembermaand van een heerlijke warme hotstonemassage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van handgeraapte, door stromend water geslepen (en dus niet machinaal gepolijste) basaltstenen uit de Andes en Hawaï. Stress vermindert, afvalstoffen worden afgevoerd, je lichaam wordt gereinigd en ontgift, spieren worden soepeler. Daarnaast is het gewoon een heerlijke massage om jezelf af en toe te gunnen. Deze maand word je voor € 70,00 niet 60 minuten maar 75 minuten heerlijk gemasseerd. Ook een leuke kadotip!
Meer informatie
Januariaanbieding: de Afslankmassage Januariaanbieding: de Afslankmassage Boek je in de maand januari je afslankmassagekuur van 10 behandelingen dan ontvang je naast het flesje van 100 ml body contour gel om thuis te smeren een flinke korting. Je betaalt deze maand slechts € 399,00 in plaats van € 450,00 voor de 10 behandelingen. Met deze stevige afslankmassage met packing verlies je geen kilo’s maar wel centimeters. Vocht en afvalstoffen, die zich vooral ophopen in de vetcellen, worden afgevoerd doordat de bloedcirculatie weer geactiveerd wordt. De voordelen zijn dan: 1.Je huid wordt vlakker, mooier, strakker 2.Je raakt behoorlijk wat centimeters kwijt (tot wel 4 cm per te meten zone) 3.Afvalstoffen worden afgevoerd dus je voelt je fitter Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe jaar!
Reserveer hier jouw spot!
Meer informatie
Kruidenopleiding Kruidenopleiding Kruidenopleiding In september ben ik weer verder gegaan met het verdiepingsjaar van de kruidenopleiding. Het is echt fantastisch wat je met natuurlijke middelen kunt bereiken. Het is een hele mooie toevoeging op mijn praktijk, om de behandelingen nog meer resultaat te geven.
Op maat samengestelde tincturen Op maat samengestelde tincturen Op maat samengestelde tincturen Een tinctuur wordt speciaal voor jou samengesteld. Dit is echt maatwerk, waarvoor met zorg een juiste diagnose wordt gesteld. Kruiden kunnen worden ingenomen ter versterking van de behandelingen bij mij in de praktijk, maar ook als zelfstandige behandeling voor allerlei klachten. Doordat een tinctuur altijd wordt opgebouwd uit meerdere kruiden is de kans op bijwerkingen erg klein. Meld het wel even als je van jezelf weet dat je gevoelig of allergisch bent voor een bepaalde stof. NB: het is bij bepaalde klachten uiteraard nog altijd raadzaam om naar de huisarts te gaan om ernstigere klachten uit te sluiten.
Uitgelicht: de Duivelsklauw Uitgelicht: de Duivelsklauw De duivelsklauw is een vaste plant afkomstig uit de Kalahariwoestijn in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zambia en Angola. Hij dankt zijn naam aan zijn vruchten die gekromde haken hebben. Inheemse volkeren dachten dat de plant een duivelse kracht had. Als zij geiten over de plant zagen lopen viel het hun op dat de geiten vervolgens wilde sprongen gingen maken en met hun poten in alle richtingen gingen schudden. Vandaar de naam “Duivelsklauw”. De reden dat de geiten rare sprongen gingen maken, was echter dat de zaden van de plant in hun hoeven gingen zitten en dat gekke sprongen maken de enige manier was om er weer vanaf te komen. Een paar andere namen voor deze plant zijn Garra del diablo, veldspinnenkop en wortel van de windhoek. In 1907 werd de plant bekend omdat een Duitser reclame maakte voor de ontstekingsremmende eigenschappen die deze plant zou bevatten. Door deze eigenschappen werd de belangstelling enorm groot en is de plant bijna uitgestorven. Belangrijk is dan ook om deze plant alleen te kopen uit duurzame teelt. Aan het uiterlijk van een plant kun je herkennen wat de werking van een plant is. De Duivelsklauw groeit in de woestijn en heeft een wortelstok die wel tot twee meter diep kan komen. Daarnaast heeft de plant een zeer traag groenend horizontaal kruipend wortelstelsel, die knollen bevat met een gewicht tot 500 gram per stuk. De uitgestrektheid van het wortelstelsel betekent dat deze plant een breed toepassingsgebied heeft in het lichaam. De bladeren zijn onregelmatig gevormd, onregelmatig gelobd en grijsgroen van kleur. Dat de bladeren onregelmatig gelobd zijn betekent dat deze plant goed werkt bij lever qi stagnatie. De stengel is uitgestrekt als een ruggengraat, wat verwijst naar de werking bij rugpijn. De bloemen hebben een rode tot paarse kleur, welke kleur verwijst naar de werking die deze plant op het bloed heeft en de vorm van een toeter, welke vorm verwijst naar de werking op het yin. De vruchten zijn houtachtig en hebben gekromde haken en zijn er alleen in het natte seizoen. Dankzij de weerhaken kan de plant zich vasthaken aan de vacht van dieren, zodat de zaden zich verspreiden. De gekromde haken duiden op het afweersysteem van het lichaam, het verjagen van pathogenen. Duivelsklauw is een plant die vaak ingezet wordt bij pijnbestrijding. Hij werkt goed bij artritis, reuma, jicht, rugpijn en spierpijn en werkt ontstekingsremmend. Daarnaast werkt de duivelsklauw ook goed bij bepaalde spijsverteringsklachten en verlaagt hij het bloedsuikergehalte. Tot slot werkt de duivelsklauw goed op ouderdomsklachten die te maken hebben met spieren en gewrichten. Ik vind deze plant erg interessant vanwege zijn pijnstillende kwaliteiten en hoop hiermee veel mensen te kunnen helpen!
Kerstvakantie Tijdens de kerstvakantie van 23 december 2023 tot en met 7 januari 2024 is Shiatsu4balance gesloten. Tot slot   Zorg goed voor jezelf, ik help je daar graag mee, bij klachten of preventief!
Je bent uiteraard altijd welkom om vrijblijvend telefonisch of per mail vragen te stellen. Samen voor jouw gezondheid!

Hartelijke groetjes  
Sarolta Ettema-de Boer 06-41641468

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?