Uitbreiding vergoedingen!

Uitbreiding vergoedingen. Sinds oktober 2018 ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VNT. Dit is groot nieuws, aangezien hierdoor ook de VGZ-Groep, waaronder o.a. Univé, IZZ en IZA vallen, de therapeutische massages van Shiatsu4balance vergoedt!

Het is fijn, dat er steeds meer mensen toegang hebben tot therapeutische massages en dat deze behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars. De uitbreiding vergoedingen kan een grote bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen die baat hebben bij deze behandelingen. 

Als je van plan bent om gebruik te maken van deze vergoedingen, is het verstandig om de voorwaarden van de vergoedingen te controleren, zoals de hoogte van de vergoedingen en de duur van de vergoedingen. Het kan ook handig zijn om te informeren of er beperkingen zijn op het aantal behandelingen dat per jaar wordt vergoed, en of er een eigen risico van toepassing is. 

Als je nog vragen hebt over de vergoedingen of andere aspecten van de behandelingen, kun je altijd contact opnemen met Shiatsu4balance of je zorgverzekeraar voor meer informatie en advies.

Uitbreiding vergoedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?